O Villi Babanovac

Lokacija

Villa Babanovac se nalazi na planini Vlašić koji je lociran u centralnom dijelu BiH.

Smještena je na centralnom platou Babanovac (1260m nadmorske visine), 15m sjeveroistočno od hotela Babanovac, neposredno uz centralni parking prostor, te uz hotele Vlašić i Pahuljica, a u neposrednoj blizini početnih stanica ski liftova Babanovac i baby ski lifta. Od Ville Babanovac do ski liftova stiže se na skijama.

U neposrednoj blizini Ville nalaze se glavni ugostiteljski objekti (restorani i ćevabdžinice), kao i prodavnica.

Apartmani

Villa posjeduje 7 moderno uređenih apartmana, od kojih su 3 trokrevetna (35m2) i 4 petokrevetna (45m2). Trokrevetni apartmani se sastoje od dnevne (spavaće) sobe sa LCD televizorom, kuhinje i kupatila, a petokrevetni apartmani od dnevne sobe sa LCD televizorom, kuhinje, spavaće sobe i kupatila. Oba apartmana posjeduju terase sa pogledom na plato Babanovac i skakaonicu.

Villa Babanovac posjeduje i skijašnicu za ostavljanje ski opreme, vlastito centralno grijanje (podno i zidno), te vlastiti parking prostor za 7 automobila.

Svojim gostima Villa nudi topli kućni ambijent i ugodan boravak (za odmor i rekreaciju), kako u zimskoj, tako i u ljetnoj sezoni. Za svoje goste, Villa je otvorena u periodu od 15.decembra do 15.marta u zimskoj sezoni i od 1.maja do 30.septembra u ljetnoj sezoni.